Elektriker Kungsbacka

Söker du elektriker i Kungsbacka? Vi utför det mesta inom elinstallation och elservice. Vi arbetar för såväl privatpersoner som företag. Tveka inte att höra av dig till oss vid frågor.

Säkerhet

Vi förhindra skadan innan den är skedd. Därför rekommenderar vi våra kunder att med jämna mellanrum låta våra elektriker se över elen.

Inspiration

Med lång erfarenhet hjälper vi dig finna inspiration inför ditt projekt i Kungsbacka. Så du hittar en lösning som passar dig.

Kvalité

Hos oss får du både material och arbetskraft av högsta kvalité. Det innebär att vi ständigt ger dig ett slutresultat utöver det vanliga.

Vi kan el

Anlita oss som elektriker i Kungsbacka

Behöver du en elektriker i Kungsbacka som har koll? Då är det Dan Karlsson el i väst AB du ska anlita! Vi har vad som krävs för elinstallationer i toppklass och reparationer med noggrannhet.

Hör av dig till våra elektriker i Kungsbacka redan idag för en offert, vi har erfarenheten, kunskapen och tryggheten du söker. Lämna över elen i säkra händer till oss. Vi är flexibla, så behöver du elektriker i GöteborgLerum, Partille, Härryda, Kungsbacka, Kungälv eller Alingsås så är det oss du ska prata med.

Vi på Dan Karlsson el i väst AB garanterar ett noggrant arbete med kvalitet. El kan vara farligt, lämna över det till proffsen. Vi strävar alltid efter felfria resultat. Har du frågor om oss eller våra tjänster, kontakta oss!

Kontakt

Elektriker i Kungsbacka

Hos oss finner du certifierade, behöriga och erfarna elektriker i Kungsbacka. Vi utför larminstallationer, elinstallationer och nätinstallationer. Säker el är viktig för oss, vi är därför extremt noggranna för att inte missa någonting. Att hålla kontinuerlig service på ditt elsystem, kan göra att risken för plötsliga skador minskar. På så sätt sparar du också en hel del pengar.

Elektriker med erfarenhet

Söker du fibernät eller något liknande? Vi kan givetvis hjälpa dig dra in det i ditt hus om du önskar. Våra elektriker är även behöriga till att installera värmepumpar, det kan både vara svårt och krångligt att veta vilken man ska välja. Vi som elektriker finns här att hjälpa dig i Kungsbacka. Hos oss hittar du elektriker med erfarenhet och framförallt med de certifikat som behövs för diverse installationer.

Dan Karlsson ler
Garanterad installation

Garanterad installatör i Kungsbacka

Vi har fått märkningen garanterad installatör av Ebeco. Det innebär att vi genomför fullt dokumenterade och säkerställda installationer. Med andra ord kan du som kund hos oss känna dig säker att vi gör vårt jobb korrekt.

Garanterad installation

Våra Elektriker i Kungsbacka är proffs

Vi är elektriker som utför elarbeten hos privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och samtliga förvaltningar. Kommer du till oss erbjuder vi dig helhetslösningar likväl som individuella enkla lösningar.

En elektriker i Lerum arbetar

Felsökning

Drar huset onödigt mycket el? Är elräkningen på tok för hög än vad den egentligen borde vara? Vi felsöker och hittar källan till problemet. Därefter kan vi givetvis ta fram en plan till dig och ditt boende, hur vi anser att ni kan spara in pengar och energi.
elektriker genomför en elinstallation

Elinstallation

Vi har bred kompetens inom alla elinstallationer, med andra ord kan vi även hjälpa dig installera både nät och larm i Lerum. Är du osäker på vad det är just du behöver, rådfråga oss så hjälper vi dig komma fram till en lösning, som passar dina behov.
en elektriker i Göteborg mäter elen

Elservice

När man arbetar med el handlar mycket om att förhindra skadan innan den är skedd. Vi rekommenderar alla privatpersoner och företag, att emellanåt anlita en behörig elektriker som går igenom byggnaden.
Lampor ovanför en krukväxt

Elektriker med fokus på utveckling

Att ständigt ligga i framkant av utvecklingen är något vi alltid siktar mot. Det gör att du kan lita på att det arbetet som vi gör, håller högsta kvalité och är i branschens framkant. Det är viktigt för oss att endast arbeta med kvalité och att aldrig vika oss för det. Med andra ord kan du även alltid lita på att våra arbeten håller.

Kungsbackas bästa elektriker

Vid behov av elektriker i Kungsbacka ska vi vara det självklara valet. Du som kund ska veta att du alltid står i fokus hos oss. Det innebär att vi ständigt tar hänsyn till just dig när det gäller specifika behov och anpassningar. Välkommen in med din offertförfrågan idag.

Kontakta oss

Oavsett om du bara har enkla funderingar, stora problem eller är allmänt nyfiken på framtida jobb i Kungsbacka kan du kontakta oss och våra elektriker.
Skicka in en offertförfrågan via länken nedanför. Skriv så utförligt som möjligt vad det är du söker, så svarar vi så snart vi får möjlighet.

Använd dig av ROT-avdraget när du anlitar våra elektriker

Använder du dig utav en elektriker i ditt hem eller på din tomt, står du endast för 70% av arbetskostnaden. Du kan alltså inte gör avdrag på materialkostnaden. Efter avslutat arbete får du en faktura på ditt belopp och resterande ansöker vi om från skatteverket.